Història
Anys 60
Sota la direcció dels tres primers directors, el P. Rodríguez, el P. Luciano i el P. Vázquez, creix força el nombre d’alumnes: dels 85 del primer curs es va passar als 347 del curs 1967-1968. El Col·legi imparteix estudis d’ensenyament Primari i de Batxillerat Elemental. Després d’un examen d’ingrés als 10 anys s’han de cursar quatre cursos i una revàlida posterior. Cap a la fi dels Seixanta s’implanta el Batxillerat Superior, que permet cursar dues branques, Ciències i Lletres, al llarg de dos cursos i amb una revàlida posterior, així com el curs Preuniversitari.
Anys 70-80
A partir del curs 1968 i fins el 1983 dirigeixen l’escola el P. Cao, el P. Ángel i el P. Manolo. Els canvis al llarg d’aquesta fase són vertiginosos. Davant el creixement demogràfic i urbanístic de la ciutat de l’Hospitalet i per tal de donar resposta a la manca de places escolars, el P. Cao – amb la col·laboració de Mossèn Puigbbò- engega l’ampliació de l’escola. Dos nous edificis s’afegeixen a la primera construcció i defineixen un espai arquitectònic que ha arribat fins l’actualitat amb les seves façanes cap als carrers Joan Pallarès i Tecla Sala.
La Ley General de Educación de 1970 introdueix un nou pla d’estudis (EGB, BUP i COU). L’escola va passar dels 347 alumnes del curs 1967-1968 als 1.297 del curs 1981-1982. La coeducació es va anar introduint a l’escola al llarg dels anys setanta començant pel COU i posteriorment el BUP. L’any 1982 el col·legi va celebrar el seu 25è. Aniversari.
Anys 90
L’any 1990 s’aprova la LOGSE. A partir de l’any 1992 la titularitat del Col·legi Tecla Sala passa a la FEP (Fundació per a les Escoles Parroquials), institució depenent de l’Arquebisbat de Barcelona. Des d’aleshores el bisbat ha designat diferents titulars delegats, alhora que Josep M. Coma esdevé el primer director laic. La fusió amb el Parvulari Santa Eulàlia (1992), la fusió amb el Col·legi Nostra Senyora de Fàtima (1995), la generalització del sistema mixt a tots els nivells, la normalització lingüística de l’ensenyament i la implementació de les noves tecnologies són reptes importants d’aquest període. La fusió amb Fàtima va aixecar el nombre d’alumnes al seu màxim històric: 1.564.
S’aprova la Llei Orgànica de l’Educació
L’any 2006 s’aprova la Llei Orgànica de l’Educació (LOE) i es rebaixa l’edat escolar als 3 anys.