MENJADOR

S'entén com a servei de menjador, a més del fet fisiològic d'alimentar-se, tot el que comporta l'estada dels alumnes al col·legi des del final de les classes matinals fins a l'inici de les classes de la tarda. Entre els tres edificis i sense comptar el personal de cuina, s'ocupen dels alumnes un total de 18 persones especialitzades de la Fundació Pere Tarrés.

Quant a alimentació, cal tenir present:

  • L'escola disposa de cuina pròpia (a l'edifici Tecla Sala) i s'hi prepara el dinar diàriament. El menú està programat per professionals perquè sigui equilibrat i complet.
  • Els nens i nenes s'han d'acostumar a aliments variats. El col·legi demana la col·laboració dels pares en aquest punt tant important.
  • El centre pretén l'adopció d'uns hàbits higiènics que haurien de tenir continuïtat a casa, com rentar-se les mans abans de menjar, seure correctament a taula, agafar bé els coberts, no utilitzar els dits, fer servir el tovalló, no parlar amb la boca plena, mastegar bé, no llençar el menjar, parlar fluixet...

A més, hi ha organitzades, segons les edats, diverses activitats de lleure per ampliar la formació dels nens, com tallers a l'aula, activitats esportives, sessions de vídeo o jocs d'exterior, i d'estudi per als més grans.

 

Link de visita a Eurest

Menjador de Parvulari
Menjador de Fātima
Menjador de Tecla Sala